Ücretsiz haftalık planlayıcı sizlere iDunya.com’dan hediye! Haftalık işlerimizi yoluna koymak, belli notlar almak ve ertelediklerimizi yazmak için haftalık planlayıcınız şimdi ücretsiz. Hemen indirin ve kullanmaya başlayın.

ucretsiz-haftalik-planlayici

Sayfanın aşağısındaki indir butonunu kullanarak haftalık planlayıcınızı indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyayı A4 boyutunda renkli yazıcıdan istediğiniz sayıda yazdırabilirsiniz. Planlayıcı başlığı yanında o haftanın tarihini giriniz. Her gün için ayrılan bölümlere o güne ait iş veya işlemleri yazabilirsiniz. Bunun yanı sıra “Ertelediklerim” bölümünde, o haftaya yetişmeyen veya başka işlerinizden dolayı ertelediğiniz işleri not alın. Bu sayede geri dönüp baktığınızda ertelediklerinizi tamamlamak için ayrıca zaman ayırabilirsiniz.

Bazen aklımıza durup dururken harika fikirler hücum edebilir. Böyle zamanlarda yazıya dökülmeyen fikirler uçup gidebilmektedir. Sağ tarafta bulunan mavi bölümde, aklınıza gelen harika fikirleri not alabilirsiniz. Daha sonra detaylandırmak için “Fikirlerim” bölümüne yazdığınız kısa notları kullanabilirsiniz.

Notlar kısmında haftaya ait ama günlerle alakası olmayan genel notları yazabilirsiniz. Bu herhangi bir şey olabilir. Örneğin, güzel bir restoran duyduğunuzda oraya gitmek için not alabilir ve o hafta içerisinde herhangi bir gün vakit ayırmaya çalışabilirsiniz. Ya da almak istediğiniz bir eğitimi o hafta öğrenmiş ve notlarınıza yazarak daha sonra ilgileneceğinizi belirtebilirsiniz.

Unutma! Çünkü gün içerisinde zihnimize binlerce bilgi parçacığı hücum eder. Her an açık bir zihinle, her duyduğumuzu veya her gördüğümüzü hafızamıza kaydedemeyebiliriz. Bu nedenle “Unutma” bölümüne gerçekten unutulmaması gereken önemli işlerin notlarını alabilirsiniz. Örneğin; “Proje Raporunu Hazırla” şeklinde bir unutma notu tutabilirsiniz. Bu bölüme baktığınızda, unutmanız halinde sizi zor duruma düşürecek işleri görebilir ve hızlıca onlara vakit ayırarak tamamlayabilirsiniz.

iDunya.com olarak biliyorsunuz ki işlerini yoluna koymak için çaba sarf etmenizi her zaman takdir ediyoruz. Bu konuda destekleyici olmak da bizleri mutlu eder. Dolayısıyla bu ücretsiz haftalık planlayıcı gibi işinize yarayabilecek içerikleri sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Düzenli olmak, işleri yoluna koymak ile ilgili daha önce incelediğimiz kitapları da okumanızı tavsiye ederim.

Prokrastineyşın incelemesine gitmek için tıklayın.

Pürdikkat incelemesine gitmek için tıklayın.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Haber Aboneliği

En Son Haber & Makalelerden Haberdar Ol!

Spam Göndermeyeceğimize Söz Veriyoruz :)